آموزش تهیه پاستیل خانگی در روزهای کرونایی

کد مطلب 8052 1399-09-11 12:12
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ مواد لازم 
1 بسته ژله دلخواه
1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری گلوکز
1 پیمانه آب
مراحل
شکر و پودر ژله و‌پودر ژلاتین رو داخل یه ظرف ریخته و آب بهش اضافه کنید بزارید بن ماری بشه و‌ تمام ذرات حل بشه بعد گلوکز اضافه کنید و مخلوط کنید وقتی خوب حل شد بزارید کنار تا خنک بشه بعد با همزن چند ثانیه بزنید تا مات بشه بعد قالب رو کاملا چرب کرده و داخلش ریخته بزارید 2_3 ساعت داخل یخچال تا خودش رو بگیره بعد از قالب خارج و برش دهید بعد برای اینکه به هم نچسبن با قلمو کمی نشاسته ذرت یا آرد بهشون آغشته کنید
میتونید از قالبهای شکلات هم استفاده کنید. من از چند رنگ ژله استفاده کردم



کوکپد/ مواد لازم 
1 بسته ژله دلخواه
1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری گلوکز
1 پیمانه آب
مراحل
شکر و پودر ژله و‌پودر ژلاتین رو داخل یه ظرف ریخته و آب بهش اضافه کنید بزارید بن ماری بشه و‌ تمام ذرات حل بشه بعد گلوکز اضافه کنید و مخلوط کنید وقتی خوب حل شد بزارید کنار تا خنک بشه بعد با همزن چند ثانیه بزنید تا مات بشه بعد قالب رو کاملا چرب کرده و داخلش ریخته بزارید 2_3 ساعت داخل یخچال تا خودش رو بگیره بعد از قالب خارج و برش دهید بعد برای اینکه به هم نچسبن با قلمو کمی نشاسته ذرت یا آرد بهشون آغشته کنید
میتونید از قالبهای شکلات هم استفاده کنید. من از چند رنگ ژله استفاده کردم



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :