گزلمه مجلسی میان وعده شیرینی ایرانی

کد مطلب 8059 1399-09-11 13:38
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ مواد لازم برای  ۳نفر
1 عدد تخم مرغ
1/3 لیوان شیر
نصف لیوان آرد
50 گرم کره
2 قاشق غذاخوری گردو خرد شده
1 قاشق مربا خوری پودر گل محمدی
نصف قاشق مربا خوری دارچین
نصف قاشق چای خوری پودر هل
5 قاشق غذا خوری سرپر شکر
نصف لیوان آب
زعفرون به دلخواه
مراحل
شکر و آب با زعفرون مخلوط کرده سر گاز با شعله کم میگذاریم تا جوش بیاد بعد کنار میذاریم تا خنک شود
تخم مرغ را بهم زده، شیر را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم، کم کم آرد را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم، گزلمه بطور مثال مانند مایع پنکک میشود.
کره را داخل ماهیتابه گذاشته و مایع گزلمه را داخلش میریزیم، دو طرفش را کمی سرخ میکنیم تا طلایی شه، گردو و گل محمدی دارچین و هل را وسط مواد میریزیم و دو الی سه قاشق شربت میریزیم تا نرم شه
سپس مثل تصویر روی هم میذاریم و همزمان هم شهد را به ارامی به روی گزلمه میریزیم تا نرم شود و به راحتی روی هم گذاشته شود ترک نخورد



کوکپد/ مواد لازم برای  ۳نفر
1 عدد تخم مرغ
1/3 لیوان شیر
نصف لیوان آرد
50 گرم کره
2 قاشق غذاخوری گردو خرد شده
1 قاشق مربا خوری پودر گل محمدی
نصف قاشق مربا خوری دارچین
نصف قاشق چای خوری پودر هل
5 قاشق غذا خوری سرپر شکر
نصف لیوان آب
زعفرون به دلخواه
مراحل
شکر و آب با زعفرون مخلوط کرده سر گاز با شعله کم میگذاریم تا جوش بیاد بعد کنار میذاریم تا خنک شود
تخم مرغ را بهم زده، شیر را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم، کم کم آرد را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم، گزلمه بطور مثال مانند مایع پنکک میشود.
کره را داخل ماهیتابه گذاشته و مایع گزلمه را داخلش میریزیم، دو طرفش را کمی سرخ میکنیم تا طلایی شه، گردو و گل محمدی دارچین و هل را وسط مواد میریزیم و دو الی سه قاشق شربت میریزیم تا نرم شه
سپس مثل تصویر روی هم میذاریم و همزمان هم شهد را به ارامی به روی گزلمه میریزیم تا نرم شود و به راحتی روی هم گذاشته شود ترک نخورد. نکته: شهد را به ارامی با قاشق روی گزلمه جوری باید ریخت که مواد گل محمدی و گردو و هل و دادچین خارج نشود.
کامل که شهد را ریختیم در ماهیتابه را میذاریم تا کاملا پخته شود و شهد به خورد گزلمه برود. برای اطلاع بیشتر این دسر یا عصرونه ترکی میباشد و بسیار لذیذ میباشد. نوش جان



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :