آموزش تهیه نون خامه ای

کد مطلب 8153 1399-09-12 17:03
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ مواد لازم 
200 میلی لیتر اب
50 گرم کره
125 گرم ارد
1 ق غ پودر قند
1 ق چ وانیل
1 ق چ بکینگ پودر
4 عدد تخم مرغ
سر ق چ نمک
مراحل
ماهیتابه رو روی گاز میزاریم اب و کره و پودر قند و نمک را اضافه میکنیم یکم که شروع به جوشیدن کرد ارد رو یک دفعه اضافه میکنیم و زیر ۱ دقیقه سریع باید مخلوط کنیم 
تخم مرغ را داخل یک ظرف شکسته و و مخلوط میکنیم با وانیل
 میزاریم تا سرد بشه سپس با مخلوط کن کم کم تخم مرغ هارا اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
 مواد را داخل قیف میریزیم و داخل سینی که کاغذ روغنی داره گل درست میکنیم با قاشق که پشت ان کمی خیس شده میزنیم روی خمیر
 به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فر میزاریم سپس بالای فر را روشن میکنیم سپس سرد که شدند ته نون خامه ای رو سوراخ میکنیم خامه ای که زده شده رو میریزیم توی قیف و شیرینی رو با خامه پر میکنیم.



کوکپد/ مواد لازم 
200 میلی لیتر اب
50 گرم کره
125 گرم ارد
1 ق غ پودر قند
1 ق چ وانیل
1 ق چ بکینگ پودر
4 عدد تخم مرغ
سر ق چ نمک
مراحل
ماهیتابه رو روی گاز میزاریم اب و کره و پودر قند و نمک را اضافه میکنیم یکم که شروع به جوشیدن کرد ارد رو یک دفعه اضافه میکنیم و زیر ۱ دقیقه سریع باید مخلوط کنیم 
تخم مرغ را داخل یک ظرف شکسته و و مخلوط میکنیم با وانیل
 میزاریم تا سرد بشه سپس با مخلوط کن کم کم تخم مرغ هارا اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
 مواد را داخل قیف میریزیم و داخل سینی که کاغذ روغنی داره گل درست میکنیم با قاشق که پشت ان کمی خیس شده میزنیم روی خمیر
 به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فر میزاریم سپس بالای فر را روشن میکنیم سپس سرد که شدند ته نون خامه ای رو سوراخ میکنیم خامه ای که زده شده رو میریزیم توی قیف و شیرینی رو با خامه پر میکنیم..



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :