آموزش تهیه پیتزا در ماگ

کد مطلب 8171 1399-09-12 21:23
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

خراسان/ چند ماهی است که هفته‌ای یک بار در این ستون به دیدار شما می‌آییم و از ایده‌های شگفت‌انگیزی حرف می‌زنیم که در کمال سادگی، جدید هستند و جذاب. پیتزا یکی از خوراکی های انگشت‌شمار است که هرگز طعمش تکراری نمی‌شود، دستور پخت‌های متنوع دارد و طرفدارانش را ناامید نمی‌کند



خراسان/ چند ماهی است که هفته‌ای یک بار در این ستون به دیدار شما می‌آییم و از ایده‌های شگفت‌انگیزی حرف می‌زنیم که در کمال سادگی، جدید هستند و جذاب. پیتزا یکی از خوراکی های انگشت‌شمار است که هرگز طعمش تکراری نمی‌شود، دستور پخت‌های متنوع دارد و طرفدارانش را ناامید نمی‌کند. روی همین حساب تصمیم گرفتیم امروز دستور پخت پیتزایی را در اختیار شما بگذاریم که راحت، بی‌دردسر و فوری است. اول از همه یک ماگ متناسب برای آشپزی خود انتخاب کنید. چهار قاشق غذاخوری آرد ساده، یک هشتم بکینگ‌پودر و به همین اندازه بکینگ‌سودا را با یک قاشق روغن زیتون و سه قاشق شیر مخلوط کنید. این مخلوط، پایه اصلی پیتزا در ماگ شماست. بقیه موارد به غیر از سس گوجه‌فرنگی، به دلخواه شما تغییر خواهندکرد. می‌توانید از مواد معمول پیتزا مثل قارچ، فلفل‌دلمه‌‎ای و سوسیس استفاده کنید اما اگر کالباس و سوسیس را ترک کرده‌اید خوب است گوشت مرغ یا گوشت قرمز چرخ‌کرده را جایگزین آن‌ها کنید. فقط یادتان بماند گوشت‌ها را سرخ کنید. در آخرین مرحله روی مواد را با دو قاشق پر پنیر پیتزا بپوشانید و به مدت دو دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید.
نویسنده : الهام حبشی



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :