ترفندهای پخت مرغ برای تازه کارها

کد مطلب 8172 1399-09-12 21:24
زمان تقریبی مطالعه 3دقیقه

خراسان/ اگرچه امروزه « مرغ» یکی از پرمصرف ترین و رایج ترین موادغذایی است اما طبخ عالی و لذت از طعم دلچسب آن چندان هم کار
 ساده ای نیست. در واقع برای این که غذایی دلچسب با مرغ بپزید، لازم است برخی از اصول را رعایت کنید:
 آماده سازی پیش از پخت
پیش از ترفندهای طبخ مرغ، نخست باید به انتخاب مرغ سالم، بهداشتی و باکیفیت توجه داشت



خراسان/ اگرچه امروزه « مرغ» یکی از پرمصرف ترین و رایج ترین موادغذایی است اما طبخ عالی و لذت از طعم دلچسب آن چندان هم کار
 ساده ای نیست. در واقع برای این که غذایی دلچسب با مرغ بپزید، لازم است برخی از اصول را رعایت کنید:
 آماده سازی پیش از پخت
پیش از ترفندهای طبخ مرغ، نخست باید به انتخاب مرغ سالم، بهداشتی و باکیفیت توجه داشت. همچنین مرغ مانده نباشد و به دلیل وارد شدن ضربه، حالت خون مردگی نداشته باشد. مرغ را به اندازه متناسب با نوع غذا برش بزنید و پوست و چربی های اضافی آن را جدا کنید. البته در صورت کبابی کردن مرغ به صورت کامل نیازی به جداکردن پوست نیست. همچنین مرغ منجمد را باید یک ساعت پیش از پخت از فریزر بیرون بگذارید تا شوک دمایی تغییری در مزه آن ایجاد نکند.
 مرغ بریان
برای این که پوست مرغ کاملا براق باشد، ابتدا سطح آن را با دستمال کاغذی خشک کنید. سپس کمی روغن روی سطح آن بزنید و درون و بیرون مرغ را نمک بپاشید. تا زمانی که پوست مرغ طلایی و گوشت آن نرم شود، دمای فر باید 150 درجه سانتی گراد باشد، سپس در اواخر پخت، دما را به 180 درجه برسانید. بیش از یک تا دو بار طی پخت، درفر را باز نکنید.برای طعم بهتر مرغ، می توانید دو حلقه لیمو درون مرغ بگذارید و پس از فشردن آب آن، پالم و پوسته را بردارید. چند برگ آویشن هم  طعم دلچسب به آن می دهد.اگر قصد دارید روی مرغ بریان سس بریزید، چند دقیقه آخر پخت، مرغ را از فر بیرون بیاورید، روی کاغذ آلومینیومی بگذارید و پس از ریختن سس، کاغذ آلومینیوم  را دور آن بپیچید. به خاطر داشته باشید بلافاصله پس از بیرون آوردن مرغ از فر، آن را برش نزنید.در صورتی که دوست ندارید پوست مرغ خیلی خشک شود، دستمال تمیزی را به کره آغشته کنیدو روی مرغ را با آن بپوشانید.
 پخت مرغ درون قابلمه
پیش از پخت مرغ، کمی روغن درون قابلمه بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم، تکه های مرغ کمی طلایی شود. سپس سس دلخواه را اضافه کنید و بگذارید به آرامی پخته شود. هرگز برای پخت مرغ آب زیاد اضافه نکنید.
 مزه دار کردن مرغ
پیش از طبخ، تکه های مرغ را درون آب نمک بگذارید تا کاملا مزه دار شود. می توانید چند ساعت پیش از پخت، مقداری نمک روی مرغ بپاشید. هنگام پخت نمک اضافی را جدا و به روش دلخواه طبخ کنید. برای این که مرغ طعم بهتر چاشنی ها را بگیرد، ابتدا آن را به ماست آغشته کنید و بگذارید کمی بماند.
نویسنده : مریم سادات کاظمی | مترجم



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :