صفر تا صد تهیه دسر شکلاتی

کد مطلب 8173 1399-09-12 21:25
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

خراسان/ شکلات تخته را به روش بن‌ماری روی بخار، حرارت می‌دهیم تا کاملا نرم شود و به شکل مایع درآید.
کره را به پودر قند اضافه و با همزن کاملا مخلوط می‌کنیم



خراسان/ شکلات تخته را به روش بن‌ماری روی بخار، حرارت می‌دهیم تا کاملا نرم شود و به شکل مایع درآید.
کره را به پودر قند اضافه و با همزن کاملا مخلوط می‌کنیم. پس از آن، زرده تخم‌مرغ را به این ترکیب می افزاییم.
 به ترتیب پودر کاکائو، پودر قهوه، شیرخشک و شکلات تخته‌ای آب شده را اضافه می کنیم.
 سپس بیسکویت و گردو را هم اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که برای این دسر بهتر است از بیسکویت ساده (مانند ساقه طلایی) استفاده شود. بیسکویت را کاملا خرد و بعد به این مواد اضافه می کنیم.
این مواد را کاملا با هم ترکیب می‌کنیم تا مایع یکنواخت و غلیظی به دست آید.حالا این مواد را در یک ظرف مناسب می‌ریزیم و کاملا روی آن را صاف می‌کنیم.
روش تهیه مواد رویۀ شکلات :
 کره آب شده و تخم مرغ را مخلوط می کنیم. ژلاتین را در آب جوش می‌خوابانیم. بعد از این که نرم شد، آب اضافی آن را جدا و پودر قند یا پودر شکر را به آن اضافه می‌کنیم.
 پودر قند یا پودر شکر باید کاملا با ورق ژلاتین ترکیب شود.سپس تخم‌مرغ و کره را اضافه  می کنیم.
 حالا به سراغ ترکیب آماده شده دسر می‌رویم. کافی است این مواد را پس از سرد شدن، به آن اضافه و روی آن را کاملا صاف کنید.
 روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید و سپس با یک نوشیدنی داغ میل کنید.
مواد لازم
 شکلات تخته -۳۰۰ گرم
 پودرشکر- 2قاشق غذاخوری
 مغز گردو- ۱۰۰ گرم
کره - ۵۰ گرم (معادل 2قاشق غذاخوری)
 بیسکویت خرد شده -پنج قاشق غذاخوری
کاکائو - دو قاشق غذاخوری
 قهوه - یک قاشق غذاخوری
 شیرخشک - یک قاشق غذاخوری
 زرده تخم مرغ - یک عدد
مواد رویه شکلات :
کاکائو - یک قاشق غذاخوری
 کره -۵۰ گرم
 پودر شکر- 4 قاشق غذاخوری
  آب جوش- 5 قاشق سوپ‌خوری
 ژلاتین - یک ورق
 زرده تخم‌مرغ - یک عدد



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :