شیرینی ها/ مرنگ آجیلی، شیرینی خوشمزه و مقوی

کد مطلب 8442 1399-09-17 09:25
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

خراسان/ مرنگ آجیلی، شیرینی خوشمزه و مقوی
چی لازم داریم:
  سفیده تخم‌ مرغ -  ۵۰ گرم
  پودر قند الک شده -  ۶۰ گرم
  وانیل -  یک هشتم قاشق چای‌خوری
 کرم تارتار- یک هشتم قاشق چای‌خوری
 آب‌لیموی ترش تازه -  دوتا سه قطره
  آجیل ودارچین – به دلخواه  

چطور دست کنیم:
 
۱- ابتدا سفیده را بادقت جدا می‌کنیم.۲-  اصلا نباید زرده قاطی شود، ظرفی که سفیده را در آن هم می‌زنید حتما خشک وتمیز باشد



خراسان/ مرنگ آجیلی، شیرینی خوشمزه و مقوی
چی لازم داریم:
  سفیده تخم‌ مرغ -  ۵۰ گرم
  پودر قند الک شده -  ۶۰ گرم
  وانیل -  یک هشتم قاشق چای‌خوری
 کرم تارتار- یک هشتم قاشق چای‌خوری
 آب‌لیموی ترش تازه -  دوتا سه قطره
  آجیل ودارچین – به دلخواه  

چطور دست کنیم:
 
۱- ابتدا سفیده را بادقت جدا می‌کنیم.۲-  اصلا نباید زرده قاطی شود، ظرفی که سفیده را در آن هم می‌زنید حتما خشک وتمیز باشد . ۳- هنگام به هم زدن سفیده ، وانیل وکرم تارتار را اضافه می‌کنیم.۴- پودر قند را به تدریج می افزاییم تا مواد  کش دار شود  وبه اصطلاح به حالت «استیف پیک »برسد. ۵-دراین مرحله ماسوره دندانه دار را داخل قیف  می گذاریم با هر مدلی که درخانه موجود باشد و مرنگ را داخل آن می‌ریزیم.۶- سپس درسینی فر کاغذ روغنی می گذاریم و با قیف  دوتا سه حلقه روی هم  می‌ریزیم. ۷-مقداری آجیل خردشده وکمی پودر دارچین می پاشیم و در فر بادمای ١٢٠ درجه می‌گذاریم؛ حرارت باید کم باشد تا ترک نخورد. 

نویسنده : هایده تیمورزاده 



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :