کیک خرمالو خوشمزه و مقوی ویژه یلدا

کد مطلب 8444 1399-09-17 09:27
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

آخرین خبر/

چی  لازم داریم:
توجه: من به دستور غذا گردو اضافه نکردم ، اما اگر دوست دارید اضافه کنید ، خیلی خوشمزست .



آخرین خبر/

چی  لازم داریم:
توجه: من به دستور غذا گردو اضافه نکردم ، اما اگر دوست دارید اضافه کنید ، خیلی خوشمزست ...
1 لیوان شکر دانه ریز (کاملاً پر)
1 لیوان روغن نباتی (کامل)
دلمه 1 پرتقال
1 قاشق چایخوری دارچین
1 ق چ بکینگ پودر
نصف قاشق چای خوری وانیل
2 فنجان آرد (بسته به قوام میوه ، ممکن است لازم باشد 2 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید)

چطور بپزیم:
داخل خرمالوها را را با قاشق بیرون بیاورید و آن را میکس کنید .
مواد خشک را در یک کاسه مخلوط کرده و الک کنید.
● از طرف دیگر ، خرمالو ​​، روغن و شکر را با همزن به مدت 3-4 دقیقه هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط خشک را به آرامی اضافه کنید و با کاردک مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بدست آورید.
درون قالب آرد پاشی شده بریزید و در فر با دمای 180 درجه به مدت 45 تا 40 دقیقه بپزید. آن را با خلال دندان بررسی کنید. اگر پخته نشده است ، حرارت را کم کنید و کمی بیشتر نگه دارید.
بعد از اینکه کاملاً سرد شد از قالب خارج کنید.
.

گرفته شده از صفحه آشپزی و هنر



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :