کیک گلابی خوش طعم با روشی جالب ویژه فصل زمستان

کد مطلب 8456 1399-09-17 12:17
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

آخرین خبر/ دستور کیک گلابی خوش طعم با روشی جالب مخصوص زمستان

چی لازم داریم:
گلابی ۴ الی ۵ عدد
آب ۲/۵ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
.



آخرین خبر/ دستور کیک گلابی خوش طعم با روشی جالب مخصوص زمستان

چی لازم داریم:
گلابی ۴ الی ۵ عدد
آب ۲/۵ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
......................
آرد دو پیمانه
تخم مرغ دو عدد
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۳/۴ پیمانه
خامه ۱ ق غ
شیر در صورت لزوم ۲ ق غذاخوری(من استفاده کردم)
بیکینگ پودر ۱ ق غ
وانیل ۱/۲ ق چ
زنجبیل ۱ ق چ
نمک یک پینچ

چطور بپزیم:


وقتی آب و شکر جوشید گلابی ها رو پنج دقیقه داخل ظرف بذارید تا بپزه
اینطوری دیگه کیکتون خمیر نمیشه

برای کیک مواد خشک رو الک کنید
بعد کره و شکر رو حسابی بزنید بعدش تخم مرغ و وانیل و خامه رو اضافه کنید دوباره هم بزنید
هر دفعه حدود ۴-۵ دقیقه هم بزنید
بعدشم که مواد خشک رو اضافه میکنید و با لیسک ویسک میکنید،
مواد کیک سفته، نترسید راه رو درست رفتید،
اما اگه خیلی سفت شد دو ق غ شیر بهش اضافه کنید.
یک سوم مواد رو داخل ظرفی که کاغذ روغنی گذاشتید بریزیدگلابی ها رو بچینید و بعد باقی مواد
داخل فر ۱۷۰ درجه
به مدت ۴۰ دقیقه 

گرفته شده از صفحه زهرا بختیاری



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :