نهار/ خوراک ماهی غذای دریایی بی نظیر

کد مطلب 8463 1399-09-17 13:49
زمان تقریبی مطالعه 3دقیقه

ایران کوک/ خوراک ماهی یکی از آبدارترین و خوشمزه ترین غذاهایی که می تونید با ماهی درست کنید. قطعا این غذا خیلی بهتر از انواع سرخ کرده یا کبابی ماهی که اکثر مواقع برای خیلیها سفت و خشک هستند



ایران کوک/ خوراک ماهی یکی از آبدارترین و خوشمزه ترین غذاهایی که می تونید با ماهی درست کنید. قطعا این غذا خیلی بهتر از انواع سرخ کرده یا کبابی ماهی که اکثر مواقع برای خیلیها سفت و خشک هستند. تکه های ماهی سفید که توی لایه های پیاز، هویج، کرفس، سیر تازه و .. قرار گرفتند و مزه اونها رو جذب کردند، به نظر من که خیلی اشتهاآوره و بی نظیره. ما این دستور رو با استفاده از ماهی سفید عنوان می کنیم اما شما از هر نواع ماهی مثل تیلاپیا، هامور، سنگسر، شیر، غدر و … می تونید استفاده کنید. 

با درست کردن این غذا شما ترکیبی از مزه های بی نظیر رو در یک ظرف دارید. یه ماهی نرم و آبدار که قطعا باب دندون همه است. قبلا غذاهای دریایی دیگه مثل ماهی حسون یا ماهی سرخ شده هم آموزش داده شده اما اونها قدری سوخاری هستند و اگه شما ماهی رو نرم دوست دارید حتما باید این خوراک ماهی رو امتحان کنید. شما می تونید تمام تدارکات این غذا رو از قبل انجام بدید و فقط نزدیک شام اون رو بپزید، از این لحاظ میشه گفت این خوراک برای روزهای شلوغ کاملا مناسبه؛ البته به شرط اونکه هویج و سیر رنده شده، کرفس و جعفری خرد شده و … رو آماده داشته باشید. ضمنا می تونید توی این خوراک ماهی از ادویه غذاهای دریایی استفاده کنید و به معنای واقعی طعمش رو بی نظیر کنید. 


چی لازم داریم:
فیله ماهی سفید 1 کیلوگرم
پیاز بزرگ 2 عدد
هویج 3 تا 4 عدد
فلفل دلمه ای درشت 1 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
روغن 3 تا 4 قاشق غذاخوری
سیر 3 تا 5 حبه
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سس مایونز 1 تا 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)

چطور بپزیم:

 مرحله اول: ماهی را تفت دهید. 
فیله ماهی را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و با استفاده از حوله کاغذی رطوبت اضافی آن را بگیرید. مقدار نمک، فلفل سیاه و هر نوع ادویه ای که دوست دارید روی آن بپاشید. در یک تابه نچسب حدود 1 قاشق روغن بریزید و وقتی گرم شد ماهی ها را داخل آن قرار دهید. هر طرف ماهی را حدود 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید، در واقع مرکز ماهی باید خام باقی بماند. وقتی تمام ماهی ها را سرخ کردید آنها را به ظرفی دیگر منتقل کرده و کنار بگذارید. 



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :