کاپ کیک کاکائویی با کرم شکلاتی

کد مطلب 8477 1399-09-17 16:44
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ مواد لازم برای ۱۳ عدد کاپ
2 پیمانه آرد سفید
1 ‌ پیمانه شکر
2 عدد تخم مرغ
1/2 پیمانه روغن مایع
2/3 پیمانه شیر
4 ق غ پودر کاکائو تیره
2 ق چ بکینگ پودر
1 ق چ وانیل
ترافل و اسمارتیز به میزان لازم
کرم شکلاتی:
2 پیمانه شیر
6 ق غ شکر
5 ق غ نشاسته ذرت
35 گرم شکلات
2 ق غ پودر کاکائو تیره
مراحل
ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب با هم میزنیم تا کرم رنگ و حجیم شود، سپس شیر و روغن رو اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم، حالا آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو که قبلا با هم مخلوط و ۳ بار الک کردیم ، طی ۳ مرحله اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم، در آخر کمی با همزن میزنیم تا یکدست شود، مایه ی کاپ کیک باید کمی سفت باشه،   
حالا کپسول ها تا نیمه پر میکنیم ، یک چاقو کوچک رو با روغن چرب کرده و روی همه ی کاپ ها علامت + میزنیم،(برای هربار علامت مثبت،چاقو رو چرب میکنیم)، سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت قرار میدهیم(بعد از نیم ساعت با خلال دندون تست میکنیم) در آخر با کرم و اسمارتیز تزیین و در ظرف درب دار نگهداری میکنیم،   
برای کرم شکلاتی، شکر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم، سپس شیر سرد رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم، حالا روی حرارت متوسط رو به زیاد میگذاریم و دائم هم میزنیم ، شکلات رو هم اضافه و وقتی کرم غلیظ و سفت شد از روی حرارت برمیدارم، تا داغ هست با همزن میزنیم تا فرم بگیره و رد پره های همزن روی کرم بمونه(مزه اش رو تست کنید و اگه نیاز داشت پودر قند اضافه کنید) و وقتی سرد شد رویه نبندد، وقتی کاپ کیک ها سرد شدن، کرم شکلاتی رو داخل قیف ریخته و با ماسوره روی کاپ ها میزنیم، نوش‌جان   



کوکپد/ مواد لازم برای ۱۳ عدد کاپ
2 پیمانه آرد سفید
1 ‌ پیمانه شکر
2 عدد تخم مرغ
1/2 پیمانه روغن مایع
2/3 پیمانه شیر
4 ق غ پودر کاکائو تیره
2 ق چ بکینگ پودر
1 ق چ وانیل
ترافل و اسمارتیز به میزان لازم
کرم شکلاتی:
2 پیمانه شیر
6 ق غ شکر
5 ق غ نشاسته ذرت
35 گرم شکلات
2 ق غ پودر کاکائو تیره
مراحل
ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب با هم میزنیم تا کرم رنگ و حجیم شود، سپس شیر و روغن رو اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم، حالا آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو که قبلا با هم مخلوط و ۳ بار الک کردیم ، طی ۳ مرحله اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم، در آخر کمی با همزن میزنیم تا یکدست شود، مایه ی کاپ کیک باید کمی سفت باشه،   
حالا کپسول ها تا نیمه پر میکنیم ، یک چاقو کوچک رو با روغن چرب کرده و روی همه ی کاپ ها علامت + میزنیم،(برای هربار علامت مثبت،چاقو رو چرب میکنیم)، سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت قرار میدهیم(بعد از نیم ساعت با خلال دندون تست میکنیم) در آخر با کرم و اسمارتیز تزیین و در ظرف درب دار نگهداری میکنیم،   
برای کرم شکلاتی، شکر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم، سپس شیر سرد رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم، حالا روی حرارت متوسط رو به زیاد میگذاریم و دائم هم میزنیم ، شکلات رو هم اضافه و وقتی کرم غلیظ و سفت شد از روی حرارت برمیدارم، تا داغ هست با همزن میزنیم تا فرم بگیره و رد پره های همزن روی کرم بمونه(مزه اش رو تست کنید و اگه نیاز داشت پودر قند اضافه کنید) و وقتی سرد شد رویه نبندد، وقتی کاپ کیک ها سرد شدن، کرم شکلاتی رو داخل قیف ریخته و با ماسوره روی کاپ ها میزنیم، نوش‌جان   



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :