عدسی مخصوص و مقوی

کد مطلب 8480 1399-09-17 16:47
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ مواد لازم برای  4 نفر
1 پیمانه عدس
1 پیمانه ماش
1/2 پیمانه جو (من بلغور جو ریختم)
2 عدد پیاز
نمک،فلفل و زردچوبه به میزان لازم
استخوان گوسفندی (من عصاره گوشت ریختم)
2 ق غ رب گوجه فرنگی (من نریختم)
2 ق غ رب ازگل یا انار (من نریختم)
مراحل
عدس و ماش و جو و استخون گوسفندی و به میزان لازم آب رو میذاریم بپزه. یکی از پیازها رو ریز و اضافه می کنیم



کوکپد/ مواد لازم برای  4 نفر
1 پیمانه عدس
1 پیمانه ماش
1/2 پیمانه جو (من بلغور جو ریختم)
2 عدد پیاز
نمک،فلفل و زردچوبه به میزان لازم
استخوان گوسفندی (من عصاره گوشت ریختم)
2 ق غ رب گوجه فرنگی (من نریختم)
2 ق غ رب ازگل یا انار (من نریختم)
مراحل
عدس و ماش و جو و استخون گوسفندی و به میزان لازم آب رو میذاریم بپزه. یکی از پیازها رو ریز و اضافه می کنیم. به جوش که اومد نمک و فلفل و زردچوبه می ریزیم و شعله رو کم می کنیم.
خوب که پخت و قوام اومد استخوان ها رو در میاریم و گوشتشو جدا کرده و داخل عدسی می ریزیم. من عصاره گوشت ریختم. پیاز دوم رو تفت داده و رب گوجه و رب ازگل ریخته و کمی تفت میدیم و به عدس اضافه می کنیم. حدودا یک ساعت دیگه روشن باشه. خوب که جا افتاد خاموش می کنیم.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :