آدانا کباب ترکیه ای ها را امتحان کنید

کد مطلب 8500 1399-09-17 22:29
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

آخرین خبر/ آدانا کباب از غذاهای ناحیه مدیترانه است که در ترکیه بیشتر از سایر کشورهای مدیترانه شناخته شده است و به نام ترکیه ثبت شده‌است. ترکیب این کباب و سبک درست کردن آن شباهت بسیار زیادی با کباب کوبیده ایرانی دارد در این ویدئو آموزش کامل این کباب را خدمت شما ارائه کرده‌ایم و در فیلم اشاره شده که در ترکیب اصیل این کباب مقداری دنبه هم در گوشت مخلوط می‌کنند و چون چربی گوشتی که من چرخ کردم به اندازه کافی بود از دنبه استفاده نکردم و قلوه گاه چرخ شده با گوشت مخلوط کردم در ترکیب این کباب از سبزی جعفری ساطوری شده هم میتوانید استفاده کنید و همچنین از فلفل هایی که به اسم فلفل ترکی معروف هستند که البته طعمی کاملا شبیه به فلفل دلمه‌ای دارند و به خاطر فراوانی بیشتر فلفل دلمه‌ای در ایران این کباب را با این فلفل به شما عزیزان آموزش دادم



آخرین خبر/ آدانا کباب از غذاهای ناحیه مدیترانه است که در ترکیه بیشتر از سایر کشورهای مدیترانه شناخته شده است و به نام ترکیه ثبت شده‌است. ترکیب این کباب و سبک درست کردن آن شباهت بسیار زیادی با کباب کوبیده ایرانی دارد در این ویدئو آموزش کامل این کباب را خدمت شما ارائه کرده‌ایم و در فیلم اشاره شده که در ترکیب اصیل این کباب مقداری دنبه هم در گوشت مخلوط می‌کنند و چون چربی گوشتی که من چرخ کردم به اندازه کافی بود از دنبه استفاده نکردم و قلوه گاه چرخ شده با گوشت مخلوط کردم در ترکیب این کباب از سبزی جعفری ساطوری شده هم میتوانید استفاده کنید و همچنین از فلفل هایی که به اسم فلفل ترکی معروف هستند که البته طعمی کاملا شبیه به فلفل دلمه‌ای دارند و به خاطر فراوانی بیشتر فلفل دلمه‌ای در ایران این کباب را با این فلفل به شما عزیزان آموزش دادم. البته در مجموعه آموزشی کباب‌ها به طور کامل در یک فیلم نیم ساعته به درست کردن کباب کوبیده پرداخته‌ام و تمام نکات ریز و درشتی که طی سالها در رستوران‌های مختلف یاد گرفتم و باعث حرفه‌ای و بی‌نقص شدن کباب کوبیده میشوند را آموزش داده‌ام️ امیدوارم این آموزش نیز برای شما عزیزان مفید باشد و بهترین و خوشمزه‌ترین کباب را برای خودتان و عزیزانتان بپزید



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :