طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ

کد مطلب 8501 1399-09-17 22:30
زمان تقریبی مطالعه 3دقیقه

ستاره/ مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ1 عدد
ساقه کرفس خرد شده 200 گرم
نعنا و جعفری ساطوری2-3 پیمانه
رب گوجه فرنگی1-2 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ ساطوری شده1 عدد
آب غوره3-4 قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
محلول زعفران 3-4 قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم

طرزتهیه
ابتدا پیازها را در یک قابلمه مناسب با ۳-۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید.
تکه ‌های مرغ را به پیاز اضافه کنید و ۶-۵ دقیقه با هم تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند



ستاره/ مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ1 عدد
ساقه کرفس خرد شده 200 گرم
نعنا و جعفری ساطوری2-3 پیمانه
رب گوجه فرنگی1-2 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ ساطوری شده1 عدد
آب غوره3-4 قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
محلول زعفران 3-4 قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم

طرزتهیه
ابتدا پیازها را در یک قابلمه مناسب با ۳-۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید.
تکه ‌های مرغ را به پیاز اضافه کنید و ۶-۵ دقیقه با هم تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. تفت دادن مرغ قبل از اضافه کردن آب، مرحله مهمی از پخت خورشت کرفس با مرغ است، زیرا روغن داغ منافذ تکه های مرغ را می‌بندد و مانع تغییر مزه مرغ در روند پخت می شود.
نمک، زردچوبه، فلفل، محلول زعفران و (در صورت تمایل رب) را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا همه قسمت‌های مرغ کاملا به ادویه آغشته شود و کمی تفت دهید.
دو پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید، درب قابلمه را بسته و حرارت را ملایم کنید. حدود ۲ ساعت صبر کنید تا مرغ بپزد.
در این فاصله، ۴-۳ قاشق روغن در تابه روی حرارت ملایم داغ کنید و ساقه های کرفس را ۱۲-۱۰ دقیقه در آن تفت دهید.
کرفس‌ها  را برداشته و کنار بگذارید تا روغن آن برود
نعنا و جعفری خرد شده را در روغن باقیمانده تفت دهید تا روغن سبز رنگ شود و اگر لازم بود مقداری روغن به تابه اضافه کنید. (برگ های کرفس را هم می‌توانید خرد کرده و به همراه نعنا و جعفری تفت دهید.)
در پایان ساعت اول پخت مرغ، کرفس و سبزی را همراه با آبغوره به مرغ اضافه کرده و خورشت را زیر و رو کنید. (به جای آبغوره می‌توانید از آبلیمو استفاده کنید.)
در ۱۵ دقیقه پایان پخت، غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را تنظیم کنید. سپس درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا خورشت به روغن بنشیند.
برای کاهش دادن آب خورشت و به روغن افتادن آن بهتر است در نیم ساعت پایان پخت، درب قابلمه را باز یا نیمه باز بگذارید و حرارت را به اندازه‌ای تنظیم کنید که خورشت از جوش نیفتد.
پس از جا افتادن خورشت، آن را در ظرف سرو بکشید و به همراه برنج ساده یا زعفرانی نوش جان کنید.
 



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :