طرز تهیه «پودر سیر» خانگی به روش سنتی

کد مطلب 8507 1399-09-17 23:54
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

نمناک/ پودر سیر به عنوان یک ادویه محسوب میشود و زمان مصرف آن هم طولانی تر از خود سیر است. “پودر سیر” را میتوان در انواع خورشت ها ، سوپ ها ، نان ها و ماست ها استفاده کرد



نمناک/ پودر سیر به عنوان یک ادویه محسوب میشود و زمان مصرف آن هم طولانی تر از خود سیر است. “پودر سیر” را میتوان در انواع خورشت ها ، سوپ ها ، نان ها و ماست ها استفاده کرد.
مواد لازم پودر سیر :
سیر :به مقدار مورد نیاز
 
طرز تهیه پودر سیر :
برای درست کردن پودر سیر باید پوست آن را بکنید و برای راحتی این کار سیرها را داخل مقداری آب خیس دهید.
بعد از پوست کندن سیرها ، آنها را خوب بشویید و بعد به شکل ورقه ای در دستگاه غذاساز و یا با چاقو خرد کنید.
سپس ورقه های سیر را روی یک پارچه نخی با فاصله بچینید و بگذارید تا زیر نور خورشید خشک شود.
همچنین میتوانید سیرها را در دستگاه میوه خشک و یا داخل فر با حرارت خیلی کم خشک کنید.
سیرها را بعد از اینکه حالت چسبندگیشان از بین رفت و به راحتی از وسط نصف شد در آسیاب برقی پودر کنید. بعد پودر سیر را الک کنید تا یکدست باشند.
پودر سیر آماده شده را در ظرف های دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

نکته :
سیرهای خشک شده را میتوانید یکجا پودر کنید و یا اینکه هر بار برای مصرف مقداری از آن را پودر کنید تا عطر و طعم بیشتری داشته باشد.

نکات تکمیلی در مورد پودر سیر
پودر سیر جزو چاشنی ها و ادویه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :