شیرینی ها/ تهیه مرحله به مرحله چیزکیک نوتلا یخچالی بدون فر

کد مطلب 8585 1399-09-19 09:03
زمان تقریبی مطالعه 4دقیقه

مجله افق کوروش/ اگر تا حالا چیز‌کیک یا کیک پنیر بدون فر درست نکرده‌اید دست به کار شوید. چیزکیک نوتلا یخچالی، یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که هم سریع و هم راحت درست می‌شود، فقط کافی‌ است مراحل طرز تهیه چیز کیک نوتلا یخچالی را به ترتیب طی کنید تا در نهایت به یک طعم شگفت‌انگیز برسید



مجله افق کوروش/ اگر تا حالا چیز‌کیک یا کیک پنیر بدون فر درست نکرده‌اید دست به کار شوید. چیزکیک نوتلا یخچالی، یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که هم سریع و هم راحت درست می‌شود، فقط کافی‌ است مراحل طرز تهیه چیز کیک نوتلا یخچالی را به ترتیب طی کنید تا در نهایت به یک طعم شگفت‌انگیز برسید. هر چند همه چیزکیک‌ها به‌خاطر داشتن خامه، شکر و پنیر کالری بالایی دارند اما طرفداران پر و پا قرصی هم دارند. ترکیب طعم شور پنیر و طعم شیرین خامه، به مذاق خیلی از افراد خوش می‌آید و البته نوتلا هم از آن شکلات‌هایی است که به سختی می‌توان از آن گذشت. در این مطلب از مجله کورش، طرز تهیه چیز کیک نوتلا یخچالی بدون فر را مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد.




چی لازم داریم:
 
بیسکوییت اوریو: ۱ بسته ۱۳۷ گرمی

پودر قند: ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی

خامه پرچرب: ۱/۴ لیوان دسته دار فرانسوی

پنیر خامه‌ای: ۲۵۰ گرم

کره: ۴۵ گرم

شکلات نوتلا: ۱/۳ لیوان دسته دار فرانسوی

عصاره وانیل: ۱/۲ قاشق چای خوری

 
 

چی لازم داریم برای تهیه کرم روی چیزکیک نوتلا


شکر: ۲ قاشق غذا خوری

خامه ۳/۴ لیوان دسته دار فرانسوی



 
چطور درست کنیم:
 
مرحله اول
 
چیز کیک نوتلا یخچالی را می‌توانید در کاسه‌های یک نفره هم‌ اندازه یا در قالب کاپ کیک درست کنید. همچنین اگر قالب کمربندی در دسترس دارید، برای درست کردن چیز کیک نوتلا گزینه خوبی است. اگر از قالب کاپ کیک استفاده می‌کنید داخل آنها را یک کپسول کاغذی بگذارید و سراغ آماده کردن مواد چیز کیک نوتلا یخچالی بروید.

برای شروع کار بیسکوییت‌های اوریو را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آنها را پودر کنید.

می‌توانید آنها در یک کیسه پلاستیکی محکم بریزید و با وردنه بکوبید تا کاملا له شوند.

به خاطر داشته باشید که کرم‌های داخل بیسکوییت را خارج نکنید.

 
مرحله دوم
 
لازم نیست کره را روی بخار آب ذوب کنید، همین که آن را در هوای محیط بگذارید که نرم شود ،کافی است. کره را روی پودر بیسکوییت بریزید و با بیسکوییت‌ها به خوبی ترکیب کنید.

مخلوط بیسکوییت و کره را کف قالب‌ها بریزید و با ته لیوان فشار دهید تا سطح آن صاف و فشرده شود.

 

مرحله سوم
 
در این مرحله از طرز تهیه چیزکیک نوتلا یخچالی، پنیر خامه‌ای را با پودر قند در یک ظرف مناسب بریزید و با همزن بزنید تا نرم شوند و بافت کرمی پیدا کنند. شکلات نوتلا و وانیل را به همراه خامه پرچرب اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه با همزن بزنید تا فرم بگیرد.

مخلوط به دست آمده را به طور مساوی روی بیسکویت‌های داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف و یکدست کنید.

حدود یک ساعت چیز کیک را در یخچال بگذارید تا خنک شود.



 

مرحله چهارم
 
برای روی چیز کیک، خامه را یا همزن به خوبی بزنید تا فرم بگیرد. به خامه فرم گرفته شکر را اضافه کنید و داخل قیف ریخته و با آن روی چیزکیک بریزید.

کمی شکلات نوتلا را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و در مایکروفر گرم کنید (۲۰ ثانیه). شکلات ذوب‌شده را با هر فرمی که خواستید روی چیز کیک‌ها بریزید.

قالب را به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا چیزکیک‌ها سفت شوند و خود را بگیرند.

برای اینکه کاغذ‌های کف چیز کیک به راحتی جدا شوند باید چیزکیک کاملا سرد شود.

 

فوت و فن‌ های طرز تهیه چیزکیک نوتلا یخچالی بدون فر
 
*چیزکیک نوتلا را می‌توانید در کاسه‌های یک نفره هم اندازه یا در قالب کاپ کیک تهیه کنید.

*می‌توانید چیزکیک‌ها را به جای یخچال نیم ساعت در فریزر قرار دهید.

*چیزکیک نوتلا را به جای بیسکوییت می‌توان با پایه کیک هم درست کرد.

*از فندق بو داده و خرد شده نیز برای تزیین روی چیزکیک می‌توانید استفاده کنید.

*چیزکیک نوتلا یخچالی را به مدت ۵ روز در ظرف دربسته می توان در یخچال نگهداری کرد.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :