ذائقه ها/ تهیه نان سیر پیتزایی لذیذ و دلچسب

کد مطلب 8621 1399-09-19 16:12
زمان تقریبی مطالعه 3دقیقه

دونفره/ نون سیر از اون خوشمزه های روزگاره که تا نخوری ندانی. اما خب طبیعی هست برای اونهایی که از بوی سیر خوششون نمیاد خوشایند نیست



دونفره/ نون سیر از اون خوشمزه های روزگاره که تا نخوری ندانی. اما خب طبیعی هست برای اونهایی که از بوی سیر خوششون نمیاد خوشایند نیست.  من این نون سیر رو با پیش فرض بلد بودن خمیر پیتزا و دیدن دستورش...

یعنی فقط کافیه من اراده کنم یه کاری رو تا یه ساعت خاصی انجام بدم… تمااااام کائنات دست به یکی میکنن نشه پست امروز هم همین بود، خیلی مجلسی طور از صبح داشتم کارامو انجام می‌دادم و توی اینستاگراممون استوری سبزیامو گذاشتم و غذا پختم و عکس گرفتم… چشمم رو برگردوندم دیدم خونه منفجر شده
وقتی بچه ها رو به حال خودشون رها میکنی که به کارای خودت برسی طبیعیه این اتفاق… خلاصه از حدود ساعت دو به بعد دیگه عنان زندگی از دستم در رفت تا الان که در خدمتتونم به دستم بر نگشته کلا هم معمولا چند ساعت در هفته تو دستمه، نه بیشتر
نون سیر از اون خوشمزه های روزگاره که تا نخوری ندانی. اما خب طبیعی هست برای اونهایی که از بوی سیر خوششون نمیاد خوشایند نیست.
من این نون سیر رو با پیش فرض بلد بودن خمیر پیتزا و دیدن دستورش توی سایت براتون عکس گرفتم، انقد آسون و سه سوته اس که آدم کیف میکنه. برای دیدن دستورش کافیه به اولین کلمه خمیر پیتزای این پاراگراف مراجعه کنید.

چی لازم داریم:
خمیر پیتزا نصف اندازه ی گفته شده در این دستور
سیر ۳ حبه
سبزیجات خشک(من جعفری ریختم)
پنیر پیتزا ۲ لیوان


چطور بپزیم:
پف خمیر پیتزا رو بعد از استراحت گرفتم و کف ظرف مستطیلی که چرب کرده بودم پهن کردم.

20 گرم کره رو با ۳-۴ حبه سیر له شده مخلوط کردم و مالیدم روی خمیر.

 مالیدن کره و سیر به خمیر
بعدم پنیر ریختم روش و کمی هم جعفری خشک پاشیدم.

 اضافه کردن پنیر و سبزیجات
نهایتا گذاشتم توی فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه برای 20-25 دقیقه پخت و تمام.

 نان سیر
نان سیر غذاست یا پیش غذا؟
این نون سیر کاملا سیر کننده اس و به دلیل داشتن کربوهیدرات و پروتیین و چربی کافی٬ یک غذای کامل حساب میشه و ما به عنوان غذای اصلی میخوریمش. در واقع خودش پیتزاست. اما توی فست فودهایی که رفتیم معمولا به اسم پیش غذا سرو میشه.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :