آموزش تهیه پاستا میت بال سوخاری

کد مطلب 8639 1399-09-19 20:31
زمان تقریبی مطالعه 1دقیقه

آخرین خبر/ مواد اولیه:
گوشت مخلوط گوساله و گوسفندی: ٥٠٠ گرم
پیاز رنده شده: ١ عدد
پول بیبر، پاپریکا، زیره، نمک، فلفل، اورگانو و زنجبیل: به مقدار دلخواه
سیر: ٤ حبه
جعفری و ریحان تازه: ٤ ق غ
پنیر موزرلا و گودا: ١ پ
روغن زیتون: به مقدار لازم
تخم مرغ: ٢ عدد
پنیر پارمیسان: ١،٢ پیمانه
پاستا: ٣٠٠ گ
گوجه فرنگی: ١ پ
کچاپ: ١/٢ پ
نکته:
*با گوشت چرخ کرده مرغ یا بوقلمون هم میشه این غذا رو درست کرد.
*حتما داخل فریزر استراحت بدید تا داخل روغن باز نشه از هم



آخرین خبر/ مواد اولیه:
گوشت مخلوط گوساله و گوسفندی: ٥٠٠ گرم
پیاز رنده شده: ١ عدد
پول بیبر، پاپریکا، زیره، نمک، فلفل، اورگانو و زنجبیل: به مقدار دلخواه
سیر: ٤ حبه
جعفری و ریحان تازه: ٤ ق غ
پنیر موزرلا و گودا: ١ پ
روغن زیتون: به مقدار لازم
تخم مرغ: ٢ عدد
پنیر پارمیسان: ١،٢ پیمانه
پاستا: ٣٠٠ گ
گوجه فرنگی: ١ پ
کچاپ: ١/٢ پ
نکته:
*با گوشت چرخ کرده مرغ یا بوقلمون هم میشه این غذا رو درست کرد.
*حتما داخل فریزر استراحت بدید تا داخل روغن باز نشه از هم.
* با شعله متوسط سرخ کنید و در آخر روی دستمال قرار بدید تا روغن کشیده شود.
منبع صفحه sadegh.food



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :