آموزش تهیه باسلوق بدون پودر ژله

کد مطلب 8773 1399-09-23 20:35
زمان تقریبی مطالعه 3دقیقه

سرآشپز پاپیون/ در این باسلوق بجای پودر ژله از پودر آگار آگار استفاده میشه . البته استفاده از اگار آگار اختیاری هست



سرآشپز پاپیون/ در این باسلوق بجای پودر ژله از پودر آگار آگار استفاده میشه . البته استفاده از اگار آگار اختیاری هست . بدون اونهم باسوق خیلی خوبی با این دستور بدست میاد . من شخصا هم با پودر اگار اگار امتحان کردم و هم بدون اون.
تنها در اینجا میتونه به کیفیت محصول کمک کنه همچنین ماندگاری اون رو بالا ببره . همچنین این دستور و اطلاع از این ماده میتونه انگیزه ای باشه برای کسانی که میخوان انواع  دسر و ژله و پاستیل درست کنن ولی بهر دلیلی نمیتونن با نمیخوان از پودر ژله استفاده کنند .اگر مایل به اطلاعات بیشتر و نحوه استفاده از آگار آگار هستید در قسمت * سایر نکات * بیشتر توضیح دادم
...
مواد لازم باسلوق(بدون پودر ژله)
نشاسته گندمنصف پیمانه
آب۱ پیمانه
شکر۲/۳ پیمانه
گلاب۶ الی ۸ قاشق غذا خوری
روغن مایع۱/۵ قاشق غذا خوری
وانیل‏۱/۴ قاشق چای خوری
پودر هل نوک قاشق چای خوری
پودر آگار آگار (اختیاری) ۱ قاشق چای خوری
پودر نارگیل به مقدار لازم
مغز گردو به مقدار لازم
طرز تهیه باسلوق(بدون پودر ژله)
زمان تهیه ۵دقیقه
زمان پخت ۲۰دقیقه
نشاسته و آب و شکر رو با هم مخلوط کنید تا کاملا دانه های شکر و نشاسته حل بشه
حتما از ظرف تفلون برای پخت استفاده کنید و بهتره از قاشق یا کفگیر چوبی برای پخت استفاده کنید
محلول رو روی شعله کوچک گاز قرار بدین ولی با حرارت متوسط
کمی هم بزنید بعد وانیل و هل رو اضافه کنید. کمی که خمیر جمع شد (نه کامل) ، شعله گاز رو کم کنید و بعد گلاب رو اضافه کنید و هم بزنید
خمیر که کامل جمع شد روغن مایع رو اضافه کنید ، اونقدر هم بزنید تا روغن کاملا جذب خمیر بشه. از اینجا به بعد داغ زدن هست که مهمه . خمیر حاصل رو به مدت حداقل ده دقیقه الی یک ربع هم بزنید و حرارت بدین دقت کنید حرار گاز خیلی کم نباشه ولی زیاد هم نباشه شعله ووچک گاز، بعد زیر گاز رو خاموش کنید خمیر رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید بزارید کمی از حرارت و داغی بیفته ؛ بعد با دست مقداری بردارید و گلوله کنید . روی اون رو مغز گردو بگزارید و داخل پودر نارگیل بغلطانید .
اگر میخواهید پودر نارگیل زیادی به باسلوق شما بچسبه و پرپشت بشه ، میتونید انگشت تون رو داخل گلوکز مایع (که خارج از یخچال بوده و نرم هست) فرو کنید و بمالید به دور تا دور باسلوق ، بعد بزارید نیم ساعت داخل یخچال تا چسبندگیش بیشتر بشه ، بعد داخل پودر نارگیل بغلطانید
سایر نکات باسلوق(بدون پودر ژله)
آگار آگار بصورت پودر سفید است که در ترکیب با آب مانند ژله می شود و معمولا برای تهیه انواع دسرها و ژله ها و پاستیل استفاده کرد همچنین در تهیه روکش ها (topping) استفاده کرد . در تهیه انواع بستنی وآبنبات ژله ای و کوکتل های خوراکی میشه بکار برد.
اگار اگار از جلبک قرمز تهیه میشود بزرگترین مزیت اون فاقد کالری بودن اون هست‌و اینکه در معده حجیم شده و چربیها و قند ها رو بطرف خودش جذب میکنه بهمین دلیل مورد توجه کسانی قرار گرفته که رژیم لاغری دارند یا گیاه خوار هستن.
هر دو قاشق چای خوری از اون رو در دوپیمانه مایع حل کرد . و مانند ژله عمل میکنه.
از لحاظ قیمت خیلی گرون هست ولی نسبت استفاده از اون خیلی کمه . هر یک قاشق چای خوری سرپر از اون کار یک بسته پودر ژله رو انجام میده
پودر اگار اگار رو میتونید از فروشگاه های بزرگ و لوازم قنادی های معتبر و بزرگ تهیه کنید



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :