غذای اصلی/ خورشت سیب و آلو خوشمزه به روش مشهدی ها

کد مطلب 9610 1399-09-25 17:03
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

آکا ایران/ آموزش طرز تهیه خورشت سیب و آلو که غذای بومی مشهد است

چی لازم داریم:

گوشت
۵۰۰-۳۰۰گرم
100 گرم / 320 کالری
سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده
۴عدد
100 گرم / 55 کالری
پیاز سرخ شده
۳تا۴ قاشق غذاخوری
100 گرم / 164 کالری
روغن
به میزان لازم
100 گرم / 900 کالری
زعفران ساییده
به میزان لازم
100 گرم / 310 کالری
رب گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری
100 گرم / 80 کالری
آلوی خیس کرده
حدود ۱۰-۷عدد
100 گرم / 38 کالری
شکر، نمک و فلفل
کمی
آب
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری
 

چطور بپزیم:

ابتدا پیاز سرخ شده را در قابلمه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید. گوشت را که قبلا شسته و به قطعات دلخواه خرد کرده اید، به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید



آکا ایران/ آموزش طرز تهیه خورشت سیب و آلو که غذای بومی مشهد است

چی لازم داریم:

گوشت
۵۰۰-۳۰۰گرم
100 گرم / 320 کالری
سیب قرمز پوست کنده و قطعه شده
۴عدد
100 گرم / 55 کالری
پیاز سرخ شده
۳تا۴ قاشق غذاخوری
100 گرم / 164 کالری
روغن
به میزان لازم
100 گرم / 900 کالری
زعفران ساییده
به میزان لازم
100 گرم / 310 کالری
رب گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری
100 گرم / 80 کالری
آلوی خیس کرده
حدود ۱۰-۷عدد
100 گرم / 38 کالری
شکر، نمک و فلفل
کمی
آب
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری
 

چطور بپزیم:

ابتدا پیاز سرخ شده را در قابلمه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید. گوشت را که قبلا شسته و به قطعات دلخواه خرد کرده اید، به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه کمی آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت پخته شود.

در ماهیتابه ای مناسب کمی روغن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید.سپس سیب ها را که به قطعات دلخواه برش زده اید، به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید هر دو روی آن کمی طلایی شود.

ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. بعد از اطمینان از پخت گوشت به آرامی سیب ها را به قابلمه اضافه کنید و به دلخواه کمی شکر، نمک و فلفل به غذا بیفزایید.

آلوهای خیس شده را به خورش اضافه کنید.زعفران ساییده و رب گوجه را بیفزایید و اجازه دهید تا خورش روی حرارت ملایم جا بیفتد. این خورش را همراه برنج سرو کنید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :