غذای اصلی/ لپه پلو سنتی و خوشمزه به روش اصیل کرمانی

کد مطلب 9740 1399-09-27 20:02
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

من و الیت/ طرز تهیه لپه پلو سنتی و خوشمزه به روش اصیل کرمانی 
چطور بپزیم:
ابتداه لپه را بشویید و بگذارید خوب بپزد
پیاز را رنده کرده آب آن را بگیرید و با چرخ کرده و مقداری نمک و فلفل و آرد نخودچی مخلوط کنید
آن را ورز داده وبصورت توپ های خیلی کوچک درست کنید و سرخ کنید
لپه پخته شده را در روغن تفت دهید و با توپ های چرخ کرده مخلوط کنید
برنج را آبکش کنید و با زعفران خیس شده مخلوط کنید تا برنج زرد بشود
سپس لایه لایه مواد و برنج را بریزید و بگذارید بپزد
بعد از پخت میتوانید آن را با پیاز سرخ شده و کشمش و خلال بادوم تزیین کنید
نوش جان
چی لازم داریم:
لپه دو پیمانه
چرخ کرده ٤٠٠گرم
پیاز ١عدد متوسط
ادویه نمک فلفل به مقدار لازم
برنج چهار پیمانه
زعفران به مقدار لازم
آرد نخودچی دو قاشق غذا خوری
کشمش پیاز سرخ شده و خلال بادوم برای تزیین

.


من و الیت/ طرز تهیه لپه پلو سنتی و خوشمزه به روش اصیل کرمانی 
چطور بپزیم:
ابتداه لپه را بشویید و بگذارید خوب بپزد
پیاز را رنده کرده آب آن را بگیرید و با چرخ کرده و مقداری نمک و فلفل و آرد نخودچی مخلوط کنید
آن را ورز داده وبصورت توپ های خیلی کوچک درست کنید و سرخ کنید
لپه پخته شده را در روغن تفت دهید و با توپ های چرخ کرده مخلوط کنید
برنج را آبکش کنید و با زعفران خیس شده مخلوط کنید تا برنج زرد بشود
سپس لایه لایه مواد و برنج را بریزید و بگذارید بپزد
بعد از پخت میتوانید آن را با پیاز سرخ شده و کشمش و خلال بادوم تزیین کنید
نوش جان
چی لازم داریم:
لپه دو پیمانه
چرخ کرده ٤٠٠گرم
پیاز ١عدد متوسط
ادویه نمک فلفل به مقدار لازم
برنج چهار پیمانه
زعفران به مقدار لازم
آرد نخودچی دو قاشق غذا خوری
کشمش پیاز سرخ شده و خلال بادوم برای تزیین



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :