صفر تا صد تهیه کالباس مرغ خانگی

کد مطلب 9745 1399-09-27 20:07
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

آخرین خبر/ آموزش تهیه کالباس مرغ

مواد لازم:
سینه مرغ چرخ شده: ۵۰۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
اسانس دود: ۳ قطره
سیر تازه: ۴ حبه
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد گندم: ۴۰ گرم
نشاسته ذرت: ۳۰ گرم
شیر خشک: ۳۰ گرم
ادویه ها: هر کدام ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر هل
پودر تخم گشنیز
پودر جوز هندی
فلفل سیاه
فلفل قرمز
پودر زنجبیل
روغن مایع: ۱/۳ پیمانه
آب و یخ خرد شده: ۱/۲ پیمانه
قارچ ریز: ۱/۴ پیمانه
هویج رنده شده: ۱ عدد
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ چرخ شده را همراه نمک، سیر رنده شده و اسانس دود به مدت دو دقیقه داخل غذاساز میکس می کنیم سپس مواد آردی و ادویه ها را افزوده و دو دقیقه دیگر مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ ها، روغن مایع و آب و یخ را کم کم افزوده و مرتب مخلوط می کنیم برای افزودن قارچ و هویج مواد را داخل کاسه ریخته و به آرامی هویج خام رنده شده و قارچی که بلانچ کردیم را مخلوط می کنیم سپس یا داخل کاور کالباس پر می کنیم و هر دو سر کاور را گره می زنیم،ا گر کاور نداشتید می توانید داخل سلفون پیچیده و روی آن را با فویل می پیچیم و هر دو را در قابلمه که در حال جوش است می اندازیم و یک ساعت اجازه می دهیم تا پخته شود سپس از آب جوش خارج کرده بلافاصله در آب و یخ کاملا خنک می اندازیم و پس از خارج کردن از آب خنک ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم و سپس آماده استفاده است.
نوش جان



آخرین خبر/ آموزش تهیه کالباس مرغ

مواد لازم:
سینه مرغ چرخ شده: ۵۰۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
اسانس دود: ۳ قطره
سیر تازه: ۴ حبه
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد گندم: ۴۰ گرم
نشاسته ذرت: ۳۰ گرم
شیر خشک: ۳۰ گرم
ادویه ها: هر کدام ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر هل
پودر تخم گشنیز
پودر جوز هندی
فلفل سیاه
فلفل قرمز
پودر زنجبیل
روغن مایع: ۱/۳ پیمانه
آب و یخ خرد شده: ۱/۲ پیمانه
قارچ ریز: ۱/۴ پیمانه
هویج رنده شده: ۱ عدد
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ چرخ شده را همراه نمک، سیر رنده شده و اسانس دود به مدت دو دقیقه داخل غذاساز میکس می کنیم سپس مواد آردی و ادویه ها را افزوده و دو دقیقه دیگر مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ ها، روغن مایع و آب و یخ را کم کم افزوده و مرتب مخلوط می کنیم برای افزودن قارچ و هویج مواد را داخل کاسه ریخته و به آرامی هویج خام رنده شده و قارچی که بلانچ کردیم را مخلوط می کنیم سپس یا داخل کاور کالباس پر می کنیم و هر دو سر کاور را گره می زنیم،ا گر کاور نداشتید می توانید داخل سلفون پیچیده و روی آن را با فویل می پیچیم و هر دو را در قابلمه که در حال جوش است می اندازیم و یک ساعت اجازه می دهیم تا پخته شود سپس از آب جوش خارج کرده بلافاصله در آب و یخ کاملا خنک می اندازیم و پس از خارج کردن از آب خنک ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم و سپس آماده استفاده است.
نوش جان



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :