ترفند ژله ویترینی با میوه های فصل؛ ویژه شب یلدا

کد مطلب 9748 1399-09-27 20:10
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

آخرین خبر/ ترفند درست کردن دسر ژله ویترینی با میوه های فصل؛ ویژه شب یلدا
چی لازم داریم:

ژله آلوئه ورا ب میزان من سه بسته استفاده کردم
میوه یا کمپوت میوه( هر میوه ای که دوست داشتین، من از خود میوه ها استفاده کردم،موز ،انار،کیوی و نارنگی استفاده کردم)
قالب ژله من فلزی و گنایش۶ لیوان آب رو داشت (این همون قالب کیک هویج پرتقالیمه ک پنج پره )
هر بسته ژله آلوورا رو با دو لیوان آب جوش حل میکنیم (من هیچ وقت آب سرد نمیریزم چون ژله ی کم کدر میشه و زیاد شفاف نیست) میذاریم تا خنک شه.
من قالبم رو کمی چرب کردم توش اب ریختم و آب اضافه رو خالی کردم،نیم ساعت گزاشتم فریزر ،
ته قالب رو به ضخامت یک سانتی متر از مایع ژله میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند شه(اینکار برای اینه، میوها ب کف قالب نچسبن)



آخرین خبر/ ترفند درست کردن دسر ژله ویترینی با میوه های فصل؛ ویژه شب یلدا
چی لازم داریم:

ژله آلوئه ورا ب میزان من سه بسته استفاده کردم
میوه یا کمپوت میوه( هر میوه ای که دوست داشتین، من از خود میوه ها استفاده کردم،موز ،انار،کیوی و نارنگی استفاده کردم)
قالب ژله من فلزی و گنایش۶ لیوان آب رو داشت (این همون قالب کیک هویج پرتقالیمه ک پنج پره )
هر بسته ژله آلوورا رو با دو لیوان آب جوش حل میکنیم (من هیچ وقت آب سرد نمیریزم چون ژله ی کم کدر میشه و زیاد شفاف نیست) میذاریم تا خنک شه.
من قالبم رو کمی چرب کردم توش اب ریختم و آب اضافه رو خالی کردم،نیم ساعت گزاشتم فریزر ،
ته قالب رو به ضخامت یک سانتی متر از مایع ژله میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند شه(اینکار برای اینه، میوها ب کف قالب نچسبن).
بعد بیرون میاریم و هر گوشه قالب رو ی لایه از میوه ها میچینیم، سعی کنید میوها ب دیواره قالب نچسبن و کمی فاصله داشته باشن،وگرنه موقع خارج کردن ظاهر جالبی ندارن،
قالب ک با میوه پره شد،
با قاشق کمی از ژله الوورا روی میوه ها ریخته و داخل یخچال میذاریم تا کمی خودشو بگیره و میوه ها ثابت ش.
دو بار این کار رو انجام میدیم تا قالب پر شه. من شب تا صب میزارم یخچال
بعد بیرون میاریم.
من کیوی هارو با ۱/۴ آب و دو قاشق شکر ۱۰ دقیقه جوشوندم تا حالت اسیدیش خنثی شه و یک قطره رنگ خوراکی سبز بهش اضافه کردم تا خوشرنگ باشه،
ولی اگه کیوی ها کاملا رسیده و نرمه نیاز ب اینکار نیست و ژله میبنده
ی نکته دیگه موزو از قبل برش نزنید ک سیاه نشه، و همینطور پرتقال ک تلخ نشه
.

گرفته شده از صفحه تزئین و خلاقیت



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :