با طرز تهیه فطیر مغزدار آشنا شوید

کد مطلب 9910 1399-09-30 10:04
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

کوکپد/ مواد لازم 
مواد خمیر:
125 گرم کره
2 لیوان شیر ولرم
1 قاشق غذاخوری شکر
5 لیوان آرد
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه
1 قاشق مربا خوری نمک
مواد مایه خمیر:
100 گرم کره
نصف لیوان شکر
1 لیوان آرد
زردچوبه: کمی
مراحل
حالا مراحل تهیه مایه این فطیر خوشمزه رو با هم جلو میریم : ابتدا یک لیوان آرد را در تابه ریخته انقدر هم میزنیم تا بوی خامی آن گرفته شود، اگر زیاد تفت بدهیم مثل مایه من تیره میشود، اگر کمتر رنگش روشنتر میشه 
سپس کمی زردچوبه افزوده تا رنگش تغییر کند و با رنگ خمیر فرق داشته باشد 
مقداری کره و شکر را افزوده هم میزنیم ، اگر بخواهیم دانه شکر زیر دندان حس نشود آن را به پودر تبدیل کرده و بعد به مایه می افزائیم
 
مایه خمیر آماده شد(تفاوت را میبینید: یکی کمتر تفت خورده زرد رنگ و دیگری بیشتر تفت خورده قهوه ای رنگ)، حالا مراحل تهیه خمیر :
از خمیر مایه ای که یک ربع در شیر ولرم مانده است و پف کرده است استفاده میکنیم
ارد و خمیر مایه آماده شده را افزوده و تخم مرغ را به آن افزوده و همزده
سپس کره را افزوده همزده، مقداری شیر ریخته البته آرام آرام چون این شیر مقداری زیاد است و به نوع آرد هم بستگی دارد ، قدری می ریزیم که خمیر به دست نچسبد
به آرد نمک را اضافه کرده و شکر را هم باید اضافه کنیم



کوکپد/ مواد لازم 
مواد خمیر:
125 گرم کره
2 لیوان شیر ولرم
1 قاشق غذاخوری شکر
5 لیوان آرد
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه
1 قاشق مربا خوری نمک
مواد مایه خمیر:
100 گرم کره
نصف لیوان شکر
1 لیوان آرد
زردچوبه: کمی
مراحل
حالا مراحل تهیه مایه این فطیر خوشمزه رو با هم جلو میریم : ابتدا یک لیوان آرد را در تابه ریخته انقدر هم میزنیم تا بوی خامی آن گرفته شود، اگر زیاد تفت بدهیم مثل مایه من تیره میشود، اگر کمتر رنگش روشنتر میشه 
سپس کمی زردچوبه افزوده تا رنگش تغییر کند و با رنگ خمیر فرق داشته باشد 
مقداری کره و شکر را افزوده هم میزنیم ، اگر بخواهیم دانه شکر زیر دندان حس نشود آن را به پودر تبدیل کرده و بعد به مایه می افزائیم
 
مایه خمیر آماده شد(تفاوت را میبینید: یکی کمتر تفت خورده زرد رنگ و دیگری بیشتر تفت خورده قهوه ای رنگ)، حالا مراحل تهیه خمیر :
از خمیر مایه ای که یک ربع در شیر ولرم مانده است و پف کرده است استفاده میکنیم
ارد و خمیر مایه آماده شده را افزوده و تخم مرغ را به آن افزوده و همزده
سپس کره را افزوده همزده، مقداری شیر ریخته البته آرام آرام چون این شیر مقداری زیاد است و به نوع آرد هم بستگی دارد ، قدری می ریزیم که خمیر به دست نچسبد
به آرد نمک را اضافه کرده و شکر را هم باید اضافه کنیم


پس از اینکه خمیر آماده شد آن را بمدت ۶۰-۴۵ دقیقه استراحت داده، رویش سلفون کشیده در جای گرم قرار داده تا ور بیاید
پس از این مدت چونه های ۱۰۰ گرمی درست کرده سلفون کشیده و مجددا ۳۰ دقیقه دیگه به آن استراحت میدهیم


برای پهن کردن هر چونه روی آن آرد پاشیده و بصورت گرد پهن کرده و داخلش را مایه ریخته و جمعش میکنیم


برای رومال یک عدد زرده تخم مرغ را با یک قاشق شیر که همزده ایم با برس رویش میکشیم در صورت تمایل روی آن کنجد می ریزیم
طبقه وسط به مدت ۴۰-۳۵ دقیقه درجه حرارت ۱۸۰ و برای طلایی شدن روی آن ۵ دقیقه از بالا حرارت ببینه



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :