طرز تهیه تبوله یک سالاد لبنانی با طعمی فوق العاده

کد مطلب 9915 1399-09-30 10:10
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

آرگا/ مواد لازم
جعفری تازه : دو دسته
نعناء : یک دسته
گوجه بزرگ : سه عدد
خیار خیلی بزرگ : یک عدد
لیمو ترش : سه عدد
روغن زیتون : سه تا چهار قاشق غذاخوری
بلغور گندم : ۵۰ گرم
فلفل : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه تبوله سالاد لبنانی بی نظیر
برای تهیه این نوع سالاد ابتدا بلغور را درون کاسه ای کوچک بریزید و به آن مقداری آب بیفزایید و اجازه دهید تا بلغور پخته شود و به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید تا بلغور آب را به خود جذب نماید و حجم آن دو برابر گردد.
در این مرحله از طرز تهیه تبوله ، نعناء و جعفری را بشویید سپس آن ها را خشک نمایید سپس سبزیجات را خرد کنید



آرگا/ مواد لازم
جعفری تازه : دو دسته
نعناء : یک دسته
گوجه بزرگ : سه عدد
خیار خیلی بزرگ : یک عدد
لیمو ترش : سه عدد
روغن زیتون : سه تا چهار قاشق غذاخوری
بلغور گندم : ۵۰ گرم
فلفل : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه تبوله سالاد لبنانی بی نظیر
برای تهیه این نوع سالاد ابتدا بلغور را درون کاسه ای کوچک بریزید و به آن مقداری آب بیفزایید و اجازه دهید تا بلغور پخته شود و به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید تا بلغور آب را به خود جذب نماید و حجم آن دو برابر گردد.
در این مرحله از طرز تهیه تبوله ، نعناء و جعفری را بشویید سپس آن ها را خشک نمایید سپس سبزیجات را خرد کنید. پوست خیار را بگیرید و آن را خرد نمایید گوجه را هم ریز کنید.
سبزیجات خرد شده را درون ظرفی مناسب بریزید و آب اضافه بلغورها را بگیرید سپس بلغور را به سبزیجات بیفزایید. روغن زیتون و آب لیموی ترش و نمک و فلفل را به مخلوط مواد بیفزایید و مواد سالاد را هم بزنید تا طعم دار شوند.
سالاد تبوله را درون ظرفی مناسب بریزید و آن را در صورت تمایل به همراه حمص و نان پیتا میل کنید. 

نکات طلایی برای تهیه سالاد تبوله
۱. در صورت تمایل می توانید به ازای هر ۱.۵ پیمانه جعفری از نصف پیمانه بلغور خیس استفاده نمایید.
۲. در صورت تمایل می توانید برای طعم بهتر سالاد در دستور تهیه آن از پیاز یا پیازچه استفاده نمایید.
۳. اگر تمایل دارید سالاد را یک ساعت قبل از سرو تهیه کنید باید سبزیجات و مواد را به خوبی خشک نمایید سپس آن ها را خرد نمایید و درون ظرفی مناسب بریزید و ظرف را درون یخچال قرار دهید و بعد از بیرون آوردن ظرف سالاد از یخچال به مواد آن نمک و فلفل و روغن زیتون و آبلیمو بیفزایید.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :