تهیه شربت سیب به دو روش

کد مطلب 9938 1399-09-30 16:26
زمان تقریبی مطالعه 3دقیقه

کتاب کاله/ سیب یکی از میوه‌هایی است که می‌توان با آن کیک‌ها و نوشیدنی‌های خوشمزه‌ای درست کرد. شربت سیب یکی از شربت‌های بسیار خوشمزه است که برای روزهای گرم تابستانی یک گزینه عالی است



کتاب کاله/ سیب یکی از میوه‌هایی است که می‌توان با آن کیک‌ها و نوشیدنی‌های خوشمزه‌ای درست کرد. شربت سیب یکی از شربت‌های بسیار خوشمزه است که برای روزهای گرم تابستانی یک گزینه عالی است.طرز تهیه شربت سیب بسیار راحت بوده و با آماده کردن آن شما نه تنها مزه‌ی لذیذ این شربت را امتحان می‌کنید، بلکه از مواد مغذی سیب نیز بهره‌مند می‌شوید. سیب دارای ارزش غذایی زیادی بوده و سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی، عناصر مغذی و ترکیبات آلی باارزش است. ویتامین C، ویتامین K، ویتامین B6 و ریبوفلاوین از جمله ویتامین‌های موجود در سیب هستند.
مواد معدنی سیب شامل پتاسیم، مس، منگنز و منیزیم می‌شود. سیب فواید زیادی برای سلامتی داشته و به هضم غذا، پیشگیری از سرطان، حفظ سلامت دستگاه گوارش و درمان کم خونی کمک می‌کند. این شربت را علاوه بر روزهای تابستان، در روزهای زمستان هم می‌توانید میل کنید و از خواص آن بهره‌مند شوید. شربت سیب را به دو روش می‌توان درست کرد. می‌توانید این شربت لذیذ را با سیب پخته یا آب سیب تهیه کنید. ما در این مقاله هر دو روش را به شما آموزش می‌دهیم‌. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه شربت سیب خنک و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه شربت سیب با آب سیب
سیب دو کیلوگرم
چوب دارچین دو عدد
شکریک کیلوگرم
آبدو لیتر
پوست سیب رنده شده۱۰۰ گرم
ریحان تازه چند برگ
میخک پنج عدد

طرز تهیه شربت سیب با آب سیب
مرحله اول
سیب یک میوه بسیار مقوی و سرشار از ویتامین سی و ویتامین بی است که جز ویتامین‌های ضروری برای زنان هستند. مصرف سیب همچنین به علت داشتن فیبر زیاد باعث سیری سریع و در نتیجه کاهش وزن شما خواهد شد.
برای تهیه شربت سیب با سیب پخته ابتدا پوست سیب را بگیرید و پوست‌ها را رنده کنید. سپس در یک کاسه بزرگ، پوست سیب رنده شده را با شکر مخلوط کنید و با دست ورز دهید.
مرحله دوم
سیب‌ها را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته آن‌ها را در بیاورید. سپس سیب‌ها را به کاسه شکر اضافه کنید. آب، چوب دارچین و میخک را به مخلوط سیب‌ اضافه کرده و مخلوط را درون یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت کم بگذارید تا بجوشد. برگ‌های ریحان تازه را هم به شربت اضافه کنید تا خوش عطر و طعم شود.
مرحله سوم
زمانی که سیب‌ها کاملا نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. سپس شربت را از صافی رد کنید و در یک شیشه بریزید. شیشه شربت را داخل یخچال بگذارید و هر زمان که خواستید، کمی از شربت را داخل یک لیوان آب خنک ریخته و مخلوط کرده و نوش جان کنید‌.
منبع: deltapayam



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :