مجک آجیل سنتی مخصوص ارسنجانی ها برای شب یلدا

کد مطلب 9942 1399-09-30 17:53
زمان تقریبی مطالعه 1دقیقه

آخرین خبر/ مَجَک، آجیل سنتی که ارسنجانی ها برای شب یلدا و عید نوروز درست می کنند، مَجَک در زبان محلی به معنی مغز است، در این آجیل از مغز بادام و مغز اَلوک یا همان بادام کوهی استفاده میشه.
مواد اصلی : گندم خیس شده، بادام همراه با آب نمک و آب لیمو، بادام کوهی یا اَلوک، برنجک که از برنج خیس شده با نمک تهیه میشه و کنجد با پوست



آخرین خبر/ مَجَک، آجیل سنتی که ارسنجانی ها برای شب یلدا و عید نوروز درست می کنند، مَجَک در زبان محلی به معنی مغز است، در این آجیل از مغز بادام و مغز اَلوک یا همان بادام کوهی استفاده میشه.
مواد اصلی : گندم خیس شده، بادام همراه با آب نمک و آب لیمو، بادام کوهی یا اَلوک، برنجک که از برنج خیس شده با نمک تهیه میشه و کنجد با پوست .
.

گرفته شده از صفحه دورنیست 



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :