چیز کیک هندوانه ای یلدا با بافت لطیف و بسیار خوشمزه

کد مطلب 9958 1399-09-30 22:25
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه

آخرین خبر/ آموزش چیز کیک هندوانه ای یلدا بسیار خوشمزه و راحت 
.
مواد لازم:
200 گرم بیسکویت ساده
100 گرم کره یا مارگارین
چندقطره رنگ ژله ای قرمز و سبز
با یک وردنه یا غذاساز بیسکویت ها را پودر کنید



آخرین خبر/ آموزش چیز کیک هندوانه ای یلدا بسیار خوشمزه و راحت 
.
مواد لازم:
200 گرم بیسکویت ساده
100 گرم کره یا مارگارین
چندقطره رنگ ژله ای قرمز و سبز
با یک وردنه یا غذاساز بیسکویت ها را پودر کنید.کره را در ماکرویو یا ماهیتابه ذوب کرده و بعد پودر بیسکویت و رنگ ژله ای سبز را به آن اضافه کنید. مخلوط را خوب به هم بزنید تا بسکوییتها خوب سبز شوند.رنگ را کم کم اضاف کنید تا رنگ دلخواهتان بدست آید.
کف و اطراف رینگ ها را با سلفون بپوشانید و در هر رینگ یک اسکوپ از مواد بسکوییتی بریزید و صاف و یکدست فشرده کنید.

مواد لازم چیز کیک:
١٠گرم پودر ژلاتین یک ق س
25 میلی لیتر آب با دمای اتاق دو ق س
250 گرم پنیر خامه ای بدون نمک
1/3 پیمانه:شکر
1/4 پیمانه :شیر
1/4 پیمانه:خامه صبحانه یا خامه قنادی یا ویپ کریم
پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و بنماری کنید تا ژلاتین در آب حل بشود .

پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود ،سپس شکر اضافه کنید. و چند دقیقه هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و کرمی مانند شود .عصاره وانیل و بعد از آن شیر را نیز اضافه کنید. و هر کدام را یک دقیقه هم بزنید.
بعد ژلاتین بنماری و سرد شده و در آخر خامه را اضاف کنید و هم بزنید تا کرم فرم بگیرد.
مقداری از کرم سفید را در قیف ریخته و یک لایه روی مواد بسکوییتها بریزید و چند ضربه بزنید تا مواد یکنواخت پخش شود.و به باقی مواد چند قطره رنگ ژله ای قرمز اضاف کنید و باز در قیف بریزید و اینبار بیشتر از مواد کرمی قرمز را روی مواد سفید بریزید و چند ضربه به رینگ بزنید تا مواد یکنواخت پخش شود.چیز کیک را چند ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد.بعد با گرمای سشوار در حد چند ثانیه چیز کیک را از رینگ جدا کنید و با شکلات چیپسی تزیین کنید .


گرفته شده از صفحه ناهید بانو



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :