فوت و فن انواع روش‌های پخت تخم مرغ؛ از نیمرو هتلی تا فرنچ تست

کد مطلب 10138 1399-10-03 12:15
زمان تقریبی مطالعه 1دقیقه

باشگاه خبرنگاران/ تخم‌مرغ را می‌توان آب‌پز کرد، در روغن سرخ کرد یا در تست فرانسوی استفاده کرد. ما قبلا در مجله کوروش، طرز تهیه انواع املت‌ها را برایتان شرح داده‌ایم؛ امروز می‌خواهیم انواع روش‌های پخت تخم مرغ خوشمزه؛ یعنی طرز تهیه تخم‌مرغ آب‌پز سفت، طرز تهیه تخم‌مرغ آب‌پز عسلی، طرز تهیه نیمروی سفت و عسلی، طرز تهیه تست فرانسوی، طرز تهیه تخم‌مرغ آب‌پز بدون پوست و تهیه تخم‌مرغ هم‌زده را برای شما توضیح دهیم



باشگاه خبرنگاران/ تخم‌مرغ را می‌توان آب‌پز کرد، در روغن سرخ کرد یا در تست فرانسوی استفاده کرد. ما قبلا در مجله کوروش، طرز تهیه انواع املت‌ها را برایتان شرح داده‌ایم؛ امروز می‌خواهیم انواع روش‌های پخت تخم مرغ خوشمزه؛ یعنی طرز تهیه تخم‌مرغ آب‌پز سفت، طرز تهیه تخم‌مرغ آب‌پز عسلی، طرز تهیه نیمروی سفت و عسلی، طرز تهیه تست فرانسوی، طرز تهیه تخم‌مرغ آب‌پز بدون پوست و تهیه تخم‌مرغ هم‌زده را برای شما توضیح دهیم.



این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :