در درمان "کم‌خونی" که امروزه معضل بسیاری از افراد است و در تمامی سنین دیده می‌شود، می‌توان از این ۱۳ خوراکی خونساز طبیعی استفاده کرد!

کد مطلب 1994 1399-05-14 01:27
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه
. .

- اخبار اجتماعی - به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ در درمان "کم‌خونی" که امروزه معضل بسیاری از افراد است و در تمامی سنین دیده می‌شود می‌توان از خونسازهای طبیعی زیر استفاده کرد:ــ سویق گندمــ انجیرــ برگ چغندرــ سویق سنجدــ مخلوط 3 شیره انگور، خرما و توتــ باقلای زرد رسیدهــ سبزی تره نعنا جعفریــ شکر سرخــ فالوده سیبــ دمنوش بهــ برگه زردآلو + آلو (در افراد با مزاج گرم)ــ 21 مویز ناشتاــ کشمش همراه بادامدرمان "دیسک و سیاتیک" با استفاده از "غمز و دلک" در حوزه طب سنتینشانه‌های "غلظت خون" از نگاه طب سنتی را بشناسیددرمان بیمار مبتلا به "فوبیا" با دستورالعمل‌های درمانی طب سنتیآیا منابع طب سنتی مصرف "نمک دریا" را تأیید و توصیه می‌کنند؟!طب سنتی|یک نسخه ساده برای تقویت "قوای جنسی"طب سنتی|مصرف این غذای خوشمزه "کبد" شما را از کار می‌اندازد!طب سنتی|تذکر شدید "ابوعلی سینا" درباره مضرات نوشیدن "آب یخ"طب سنتی|با مصرف جوشانده این برگ به جنگ "دیابت و سرطان" برویدطب سنتی|چه غذاهایی با "مزاج‌های دم، صفرا، بلغم و سودا" سازگار است؟+


این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :