1402\01\12 11:02:51
در این مطلب از مطالب آموزش آشپری تصویری دیجیکالا مگ قصد داریم طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر را به شما آموزش دهیم
در این مطلب از مطالب آموزش آشپری تصویری دیجیکالا مگ قصد داریم طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر را به شما آموزش دهیم.
این غذا یک میانوعده و همچنین پیشغذای خوشمزه و خوشطعم ترکی است که رسپی بسیار آسانی دارد و در زمان کوتاهی آماده میشود.
مواد | مقدار |
اسفناج | ۵۰۰ گرم |
ماست | ۱ قاشق غذاخوری |
تخممرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | یک چهارم پیمانه |
کره ذوب شده | ۲۵ گرم |
آب | نصف پیمانه |
پنیر لاکتیکی یا پنیر خامهای و صبحانه | ۲۰۰ گرم |
پیازچه | ۳ یا ۴ شاخه |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم |
خمیر باقلوا | یک بسته ۵۰۰ گرمی |
مناسب برای: ۶ نفر
زمان پخت: ۶۰ دقیقه
نصف پیمانه آب را اضافه کنید تا یک مایع رقیق بدست آید.
همهی مواد را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. صد تا دویست گرم پنیر پیتزا هم به مواد اضافه کنید.
مقدار سسی که روی خمیرها می ریزید نباید کم باشد.دوباره دو لایه دیگر از خمیرها را کف سینی قرار داده و مقداری سس روی آن بریزید. این کار را تا زمانی که نصف بستهی خمیر تمام شود ادامه دهید.
در آخر بعد از تمام شدن خمیرها مقدار ضخیمتر از سس را روی خمیر ریخته و پخش کنید. روی بورک را میتوانید با سیاه دانه و کنجد تزیین کنید.
.