1401\05\23 07:13:41


آیا ترک اعتیاد با دستگاه آر تی ام اس عوارضی دارد؟

آیا ترک اعتیاد با دستگاه آر تی ام اس عوارضی دارد؟ مجموعه: ایدز و انواع اعتیاد اعتیاد چیست ؟ اعتیاد را برای طیف وسیعی از رفتارها میتوان تعریف کرد. در واقع قبل از هر چیزی باید گفت که اعتیاد یعنی وابستگی روانی (که ترک اعتیاد با دستگاه آر تی ام اس به همین جنبه مربوط میشود) و بدنی به یک محرک، حال این محرک میتواند، رفتار خاصی باشد یا مواد مختلفی باشد

آیا ترک اعتیاد با دستگاه آر تی ام اس عوارضی دارد؟ مجموعه: ایدز و انواع اعتیاد اعتیاد چیست ؟   اعتیاد را برای طیف وسیعی از رفتارها میتوان تعریف کرد.

در واقع قبل از هر چیزی باید گفت که اعتیاد یعنی وابستگی روانی (که ترک اعتیاد با دستگاه آر تی ام اس به همین جنبه مربوط میشود) و بدنی به یک محرک، حال این محرک میتواند، رفتار خاصی باشد یا مواد مختلفی باشد. اعتیاد چیست؟ شاید اعتیاد در زمان های گذشته یک مشکل اخلاقی تلقی میشد، اما اکنون یک بیماری تلقی میشود و مانند  بیماران دیگر، افراد مبتلا به آن به دنبال درمان هستند. اعتیاد را برای طیف وسیعی از رفتارها میتوان تعریف کرد.   در واقع قبل از هر چیزی باید گفت که اعتیاد یعنی وابستگی روانی (که ترک اعتیاد با دستگاه آر تی ام اس به همین جنبه مربوط میشود) و بدنی به یک محرک، حال این محرک میتواند، رفتار خاصی باشد یا مواد مختلفی باشد. اما اعتیاد به مواد مخدر بحث اصلی جامعه و زمانه حال حاضر است.   مواد مسکن و مسرور کننده (سروتونین، دوپامین و LSD و ...) معمولا به صورت طبیعی در بدن به مقدار کمی وجود دارند، و وجودشان در بدن ضروریست، اما مواد مخدری که در بازار هستند، عملکردی شبیه به اینها دارند و یا باعث تحریک ترشح غیر عادی این مواد در بدن میشوند.   به همین دلیل مواد مخدر، باعث وابستگی های شدید روانی و فیزیولوژیک میشوند.

و افراد بسیاری که در دام اعتیاد افتادند به دنبال ترک این مواد هستند، شاید بارها شکست خورده اند.   کلینیک راه احیا در مسیر ترک اعتیاد کنار شماست و با روش های نوین از جمله ترک اعتیاد با دستگاه آر تی ام اس همراه شماست. شما میتوانید به راحتی وقت مشاوره رایگان رزرو کنید و با متخصصان ما در ارتباط باشید.   تاریخچه دستگاه آر تی ام اس تحریک مکرر مغز از راه جمجمه یا RTSM روشی است که تقریبا از سال های 1800 میلادی تا 1930 میلادی تحت عنوان شوک درمانی برقی یا ETC بود اما در سال 1985 نخستین دستگاه آر تی ام اس  ساخته شد و از آن در درمان افسردگی شروع به استفاده کردند. اما ترک اعتیاد با دستگاه آر تی ام اس  از طریق شوک الکتریکی نیست بلکه از طریق القای الکترومغناطیسی است.   به طور خیلی خلاصه جریان برق باعث ایجاد میدان مغناطیسی میشود، و همچنین میدان مغناطیسی میتواند روی جریان های الکتریکی تاثیر بگذارد.

جریان و ارتباط های عصبی و مغزی هم در بدن ناشی از جریان های الکتروشیمیایی است.   سلول های عصبی دارای یک جریان عصبی الکتریکی هستند که باعث ایجاد پتانسیل الکتریکی میشود. که در روش ترک اعتیاد با دستگاه آر تی ام اس  سعی بر این است که با استفاده از میدان مغناطیسی بر نواحی مشخصی از مغز تاثیر گذاشته و باعث مهار یا به راه انداختن جریانات مغزی شویم. قطعا برای شما سوال هست که ترک اعتیاد با دستگاه آر تی ام اس  چگونه امکان پذیر است؟   چگونگی عملکرد دستگاه آر تی ام اس ترک اعتیاد با دستگاه آر تی ام اس   شیوه کار دستگاه را کمی قبل به به صورت خلاصه توضیح دادیم. اما اگر بخواهیم به زبان دیگری بگویبم ترک اعتیاد با دستگاه آر تی ام اس به این گونه است که بخش های از مغز که مسئول کنترل خلق و خو، افسردگی و تمایل به مصرف مواد هست را هدف خود قرار داده.

این باعث میشود که فرد تمایلش به مصرف مواد و افسردگی های در حین ترک کمتر شود و فرد دچار عوارض عصبی حاد نشود.   مواد مخدر های صنعتی بیشتر وابستگی های روانی ایجاد میکنند و نوع وابستگی از وابستگی فیزیولوژیک هم خطرناک تر و چالش برانگیز تر است. به طور مثال افراد فکر میکنند ترک اعتیاد فقط به سم زدایی بدن از ماده مخدر و برقراری تعادل فیزیولوژیک فرد است.   اما وابستگی های روانی ترک اعتیاد را چالشی تر میکند، چرا که وابسته به ماده خاصی نیست و بسته به رفتار، احساسات و حس های دریافتی فرد هست و تمام این رفتارها، احساسات و حس هایی که از مغز افراد منشا میگیرد، ناشی از جریان عصبی که همان جریان الکتروشیمیایی(نوعی جریان الکتریکی که ناشی از حرکت یون های درون و برون سلولی ست) در سلول های مغزی است.   همانطور که گفتیم میدان های مغناطیسی توانایی تاثیر بر جریان های الکتریکی را دارند. ترک اعتیاد با از دستگاه آر تی ام اس با تکیه بر همین موضوع (تاثیر بر مدار های الکتریکی مغزی با استفاده از میدان مغناطیسی) کار میکند.   اما موارد استفاده از این دستگاه فقط در ترک اعتیاد نیست بلکه در موارد زیر هم کاربرد دارد: • توهم • درمان افسردگی • اضطراب • اختلال دوقطبی • اختلال وسواس • توهمات شنوایی • اختلالات اضطرابی • سردرد‌‌های میگرنی • اسکیزوفرنی مقاوم به درمان دارویی • آسیب‌های مغزی   اما در مواردی که پیشنهاد میشود که از روش درمانی ترک اعتیاد با دستگاه آر تی ام اس استفاده نکنید: • وجود ایمپلنت های فلزی در بدن، چرا که میدان مغناطیسی روی فلزات تاثیر میگذارد. • بارداری، میدان مغناطیسی میتواند روی مغز کودک و تکوین وی تاثیر شدیدی بگذارد • سابقه تشنج و صرع • مصرف دارو های خاص، اگر تحت دارو درمانی هستید بهتر است با روانپزشک خود مشورت کنید.   آیا ترک اعتیاد با دستگاه آر تی ام اس  عوارض دارد؟ آیا ترک اعتیاد با دستگاه آر تی ام اس عوارض دارد؟   در مورد عوارض جانبی درمان ترک اعتیاد با دستگاه آر تی ام اس  هنوز اطلاعات زیادی در دسترس نیست چرا که این روش درمانی تازه ست.

قطعا روش ترک اعتیاد با دستگاه آر تی ام اس  مانند هر روش دیگری مزایا و معایب خود را دارد. از مزایای این دستگاه میتوان به این اشاره کرد که در حین درمان نیازی به بیهوشی نیست و بیمار نیز دردی احساس نمیکند. روش ترک اعتیاد با دستگاه آر تی ام اس  نوعی درمان غیر تهاجمی ست که در این نوع درمان ماده ای خارجی وارد بدن فرد نمیشود بلکه از طریق کنترل خلق و خو و تمایل مصرف مواد این بیماری را درمان میکند.   اما معایب این روش به دو دسته معمول و حاد (که بسیار نادر است) تقسیم بندی میشود: • سردرد • ناراحتی در محلی که دستگاه روی آن بوده است • احساس سوزن سوزن شدن سر • اسپاسم یا همان انقباض عضلات • احساس سبکی سر   عوارض حاد • تشنج، (اگر سابقه تشنج یا صرع دارید بهتر است حتما با پزشک مربوطه مشورت کنید.) • حالت شیدایی در افرادی که دارای اختلال دو قطبی هستند. • کاهش توان شنوایی در صورت عدم استفاده از محافظ مناسب گوش.   سخن آخر اعتیاد های امروزی دیگر مانند اعتیادی های دوره های قدیم نیست که صرفا جنبه وابستگی فیزیولوژیک آن مطرح باشد، اعتیاد های امروزی بیشتر بعد وابستگی روانی دارد و این بیشتر به دلیل سبک زندگی امروزه افراد هست.

روش نوین ترک اعتیاد با دستگاه آر تی ام اس  برای کنترل خلق و خو و کنترل وابستگی به مواد کمک بسیاری به در ترک اعتیاد کرده است. شما نیز اگر مایل هستید میتوانید با مشاوران ما ارتباط گرفته و وقت مشاوره رایگان برای خودتان یا عزیزانتان رزرو کنید.  . .


بازنشر از : بیتوته