1403\02\12 12:13:05
با مراحل طرز تهیه بوفالو وینگز آشنا خواهید شد که نوعی بال مرغ سوخاری با سس است که در بسیاری از رستوران های زنجیره ای معروف دنیا سرو می شود.
یکی از انواع بال مرغ های سوخاری، مدل بوفالو وینگز است که معمولا در بسیاری از رستوران های زنجیره ای دنیا سرو می شود.
در زیر با طرز تهیه بوفالو وینگز به سبک رستوران ها آشنا خواهید شد.
اگر هوس خوردن بال مرغ سوخاری دارید پیشنهاد می کنیم مواد اولیه بوفالو وینگز را تهیه کرده و آن را به شکل سالم تری در منزل تهیه کنید. دستور تهیه زیر مواد اولیه و همچنین مراحل پخت نسبتا ساده ای دارد و به احتمال زیاد تبدیل به یکی از سوخاری های محبوبتان تبدیل خواهد شد که دوست دارید باز هم آن را امتحان کنید.
مواد لازم:
مرحله اول
آرد، پاپریکا، فلفل کاین و نمک را در کاسه بزرگی مخلوط کنید.
مرحله دوم
بال مرغ ها را با مواد آردی مخلوط کرده تا همه قسمت های مرغ آغشته به آرد شود. سپس بال مرغ ها را به ظرف پیرکس شیشه ای منتقل کرده و در یک لایه چیدمان کنید.
روی ظرف را پوشانده و به مدت یک الی یک ساعت و نیم داخل یخچال قرار دهید.
مرحله سوم
داخل ماهیتابه گود و سنگینی حدود ۳ سانتی متر روغن ریخته و تا ۳۷۵ درجه فارنهایت (یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. توجه کنید میزان روغن باید به اندازه ای باشد که به طور کامل روی بال مرغ ها را بپوشاند.
مرحله چهارم
نمایندگی حاتمی زمانی ، نمایندگی بوتان اندیشه و نمایندگی بوتان پردیس فروش آبگرمکن دیواری بوتان ، پکیج شوفاژ دیواری ، حوله خشک کن و رادیاتور پنلی و آلومینیومی بوتان
در عین حال در این مرحله از طرز تهیه بوفالو وینگز ، کره، سس تند، فلفل و پودر سیر را در ماهیتابه کوچک روی حرارت پایین گرم کنید، تا حدی که کره ذوب شده و مواد به خوبی با هم مخلوط شود. سپس از روی شعله برداشته و برای سرو کنار بگذارید.
مرحله پنجم
بال مرغ های آغشته به آرد را در روغن داغ به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه سرخ کنید تا ترد شده و رنگ آنها قهوه ای شود.
همچنین در حین کار دمای روغن را ثابت نگه دارید. بال مرغ های پخته شده را از روغن برداشته و روی دستمال حوله ای و یا صفحه سیمی قرار دهید تا روغن اضافه خارج شود.
بال مرغ ها را به ظرف دلخواه منتقل کرده و روی آنها سس تند بریزید و یا در کاسه بال ها را با سس تند مخلوط کنید تا حدی که تمام قسمت های آن آغشته به سس شود.
بوفالو وینگز با چه چیزهایی سرو می شود؟
این بال مرغ های سوخاری معمولا در کنار سس رنچ و یا بلوچیز و همچنین مقداری سبزیجات خنک (مثل کرفس یا هویج) سرو می شود. علاوه بر این از بوفالو وینگز می توانید به عنوان پیش غذا در کنار غذاهایی مثل پیتزا و ماکارونی استفاده کنید.
چطور باقیمانده بوفالو وینگز را نگهداری کنیم؟
بال مرغ ها را می توانید به مدت چهار روز داخل ظرف در بسته داخل یخچال نگه دارید.
هنگام مصرف آنها را داخل فر گرم کنید تا همچنان ترد باقی بماند. همچنین می توانید این بال مرغ های سوخاری را داخل پاکت فریزر زیپی و یا ظرف در بسته داخل فریزر به مدت سه ماه قرار داده و به عنوان غذا و یا پیش غذای سریع از آنها استفاده کنید.